Odjel za tehnologiju i konzalting

Odjel pruža usluge:

– Izrade tehologija zavarivanja, montaže i planova kontrole kvalitete
– Specijalističkog nadzora pri izgradnji industrijskih objekata
– Specijalnih reparaturnih zavarivanja

Izrada tehologija zavarivanja, montaže i planova kontrole kvalitete

Tvrtka svojim klijentima nudi kompletnu tehničku potporu pri izradi njihovog proizvoda ili konstrukcija. Tehnička potpora podrazumijeva izradu tehnologija zavarivanja, montaže i planova kontrole kvalitete na energetskim objektima, u naftnoj i petrokemijskoj industriji, pri izradi skladišnih postrojenja, magistralnih cjevovoda transporta, u brodogradnji kao i pri izradi proizvoda opće namjene, a sve u skladu s važećim hrvatskim i međunarodnim normama.

Za proizvode koji su predmet posebnih propisa zbog svog značaja, materijalne vrijednosti ili opasnosti za ljude i okolinu, osiguravamo kontakt s ustanovama kao što su OPT agencija, Priznate Inspekcijske kuće u svijetu (TÜV), Hrvatski Registar Brodova, Državna ministarstva, i sl.

Sa svim ustanovama takvog tipa uspješno surađujemo dugi niz godina. Potpora uključuje i pomoć pri odabiru opreme, uređaja i načina izrade pojedinih dijelova ili cijelog proizvoda.

Specijalistički nadzor pri izgradnji industrijskih objekata

Odjel obavlja poslove nadzora pri izgradnji industrijskih objekata odnosno pružanja konzultantskih usluga iz područja zavarivanja (IWI/EWE/IWE/EWT).

Specijalna reparaturna zavarivanja

Odjel pruža usluge reparature industrijskih dijelova kao i sanacije istrošenih površina navarivanjem. Osoblje posjeduje veliko iskustvo u poslovima reparature metalnih konstrukcija, opreme i postrojenja.