O NAMA


Udruživanjem vodećih hrvatskih montažerskih tvrtki u tvrtku SOUR MONTING i RO MONTMONTAŽA 1977. godine nastao je OOUR Zavod za zavarivanje i prateće djelatnosti.

Svo stručno osoblje iz područja zavarivanja iz udruženih organizacija time se okupilo na jednom mjestu. O dokazima njihovog rada i stručnosti najbolje govore mnogobrojni objekti izgrađeni u to vrijeme u Hrvatskoj i u svijetu.

Reorganizacijom 90-tih godina prošlog stoljeća izdvaja se OOUR Zavod za zavarivanje i prateće djelatnosti kao samostalno trgovačko društvo pod nazivom ZIT - Zavod za zavarivanje, ispitivanje i tehnologiju d.o.o. i kao takvo djeluje do danas.

Transformacijom od tvrtke koja je isključivo obavljala poslove praćenja zavarivačkih radova članica tvrtke SOUR-a MONTING, danas tvrtka ZIT - Zavod za zavarivanje, ispitivanje i tehnologiju d.o.o. samostalno nudi usluge Certifikacije zavarivačkog osloblja, Certifikacije proizvoda, Izobrazbe zavarivača i operatera, Laboratorijske usluge ispitivanja sa i bez razaranja, usluge specijalističkog Nadzora pri izgradnji investicijskih objekata, usluge reparaturnog zavarivanja, usluge Toplinske obrade (PWHT) te izrade Tehnologija zavarivanja i toplinske obrade.

Kvaliteta pruženih usluga je najvažniji strateški cilj naše tvrtke. Težimo da udovoljimo svim zahtjevima i očekivanjima naših poslovnih partnera. Želimo da ime ZIT d.o.o. bude pojam kvalitete.

ORGANIZACIJSKA SHEMA